697 0008 396

Ποια είναι η κατάλληλη τροφή για το σκύλο σας;

Αναζητάτε την κατάλληλη τροφή για το κατοικίδιό σας; H ROYAL CANIN, διαθέτοντας εμπειρία 50 και πλέον χρόνων, προσφέρει υγιεινή διατροφή για κάθε σκύλο ξεχωριστά. Κάθε διατροφική μας φόρμουλα σχεδιάζεται για να συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη της ευεξίας του. Για το λόγο αυτό, εστιάζουμε στις θρεπτικές ουσίες προκειμένου ο κάθε σκύλος να διατρέφεται με την κατάλληλη τροφή που χρειάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του (πχ. φυλή, ηλικία, ευαισθησίες).

Ποια διατροφική σειρά λοιπόν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του δικού σας κατοικίδιου; Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να την εντοπίσετε, σας παρουσιάζουμε αναλυτικότερα τις διατροφικές σειρές που δημιούργησε η ROYAL CANIN.

1. Σειρά PUPPY | Για ένα ιδανικό ξεκίνημα

puppy nutrition

Ένα κουτάβι έχει διαφορετικές ανάγκες από έναν ενήλικο σκύλο. Η ανάπτυξή τους αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους, καθώς τότε διαμορφώνεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Για το λόγο αυτό, η ROYAL CANIN, χάρη στα προϊόντα της σειράς PUPPY, δημιουργεί νέες πρωτοποριακές φόρμουλες με στόχο την πλήρη κάλυψη των διατροφικών τους αναγκών.

2. Σειρά BREED HEALTH NUTRITION | Διατροφή για κάθε φυλή

BREED HEALTH NUTITION

Στη ROYAL CANIN πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος είναι μοναδικός. Γι’ αυτό, μελετάμε επιστημονικά τα διακριτά χαρακτηριστικά κάθε φυλής, αξιοποιώντας τα αποτελέσματα των ερευνών μας στην δημιουργία εξειδικευμένης διατροφής για κάθε φυλή σκύλου. Όλες οι τροφές της σειράς προσφέρουν στο κατοικίδιο πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας και μοναδικά συστατικά, με σχήμα, υφή και μέγεθος που προσαρμόζονται στις διαφορετικές σιαγόνες κάθε καθαρόαιμης φυλής.

3. Σειρά SIZE HEALTH NUTRITION | Διατροφή με βάση το μέγεθος του σκύλου

Η σειρά τροφών Size Health Nutrition είναι προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες των σκύλων με βάση το μέγεθος και την ηλικία τους. Πιο συγκεκριμένα:

  • Οι τροφές Mini απευθύνονται σε μικρόσωμους σκύλους μέχρι 10 kg
  • Οι τροφές Medium απευθύνονται σε σκύλους μεσαίου μεγέθους από 11 μέχρι 25 kg
  • Οι τροφές Maxi απευθύνονται σε μεγαλόσωμους σκύλους από 26 μέχρι 44 kg
  • Οι τροφές Royal Canin Giant απευθύνονται σε τεράστιες φυλές πάνω από 45 kg.

4. Σειρά CANINE CARE NUTRITION | Για σκύλους με ευαισθησίες

Yποστηριζόμενη από δεκαετίες προηγμένης επιστημονικής έρευνας στη διατροφή του σκύλου, η ROYAL CANIN έχει αναπτύξει ειδικές φόρμουλες για να βοηθήσει τους σκύλους με κάποια ευαισθησία. H CANINE CARE NUTRITION αποτελεί μία μοναδική σειρά γευστικών και ισορροπημένων διαιτών, που περιέχουν συγκεκριμένα ενεργά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας τους

5. Σειρά VETERINARY DIET | Για σκύλους με προβλήματα υγείας

Μήπως ο σκύλος σας αντιμετωπίζει ή έχει αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν προβλήματα υγείας; Η σειρά VETERINARY DIET από τη ROYAL CANIN® δημιουργήθηκε αποκλειστικά με στόχο τη φροντίδα της υγείας σκύλων με διαγνωσμένα θέματα υγείας όπως δυσλειτουργίες στο πεπτικό ή το ουροποιητικό σύστημα, καθώς και διατροφικές ευαισθησίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ROYAL CANIN & τα προϊόντα μας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.royalcanin.gr ή να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο από σταθερό 800 11 74200 ή από κινητό στο 210 8927000, καθημερινά από 09.00 π.μ. ως 17.00 μ.μ.

Mοιράστε την σελίδα